Шукати в цьому блозі

вівторок, 21 серпня 2012 р.

Чим може допомогти банан?

1. Банан - це високоенергетичний фрукт. Якщо ви голодні і хочете швидко вгамувати голод, їжте його. Він містить цукор, який легко засвоюється організмом і швидко потрапляє в кров. Тому спортсмени беруть саме банани. 

2. Використовується проти виразки та гастриту.Банан добре допомагає при виразці і гастриті. Основна причина в тому, що він має можливість "настроювати" кислотність шлунка. 

3. Допомагає при гіпертоніїБанан допомагає регулювати кров'яний тиск. Будьте впевнені, що це фрукт буде тримати ваше кров'яний тиск нижче критичного рівня, тому що містить ферменти, які успішно контролює артеріальний тиск. 

4. Покращує концентрацію і рефлекси

Банани підвищують рівень калію в організмі. Зазвичай після інтенсивного тренування м'язи болять, серце б'ється нерівномірно, і наші рефлекси зводяться до мінімуму. Причина саме в низькому рівні калію, який може бути легко відновлений, поїдаючи банани. 

5. Багатий залізом, підходить для вегетаріанцівБанани можуть вирішити проблему вегетаріанців - недолік заліза. Він допоможе підняти рівень заліза і позбавить від почуття голоду.

 6. Зміцнить імунну системуБагатий антиоксидантами, вітаміном C, А і цинком, банан сприяє зміцненню нашої імунної системи. 

7. Допомагає при сонячних опіках і ранахПодрібніть банан міксером і нанесіть отриману суміш на опік або рану. Незабаром ви відчуєте полегшення.

 8. Якщо ви страждаєте від діареїВи відвідуєте туалет так часто, що у вас немає часу, щоб дійти до аптеки, але є стиглий банан, з'їжте його. Стиглі банани з успіхом застосовують для лікування дизентерії та зменшення діареї.

Немає коментарів:

Дописати коментар