Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 17 серпня 2012 р.

Слабкі нігті? Є рішення!

Слабкі нігті є проблемою багатьох жінок. Через своєї недуги змушені носити короткі нігті проти своєї волі. Причини такого стану речей можуть бути самі різні. Часто ми схильні до слабких нігтям так само, як до слабких і тонким волоссю. Якщо ваші нігті створюють враження дуже тонких і їх можна легко зігнути, обов'язково подумайте про лікування та зміцненні їх зсередини. Іншою причиною, що погіршує стан нігтів, є недостатній захист від шкідливого впливу хімічних миючих засобів. Тому для всіх домашніх робіт ми рекомендуємо рукавички, особливо, для очищення керамічних пристроїв та миття посуду. Відсутність достатньої кількості вітамінів і мінералів в організмі є, мабуть, найбільш поширеною причиною. Варто змінити дієту на більш здорову, повну овочів, а також фруктів і горіхів. Харчування нездорової їжі без вмісту цінних компонентів погіршує не тільки стан нігтів, але і волосся і шкіри. Тому використовуйте добавки, які зміцнюють їх. Стрес теж може викликати слабкий стан нігтів.


Найпростішим способом захисту слабких нігтів від пошкоджень є їх регулярне покриття лаком. Обов'язково наносите лак в два шари. Це є важливим елементом манікюру слабких нігтів. Вибирайте лак з кальцієм або вітамінними добавками. Через те, що люди зі слабкими нігтями змушені часто їх обрізати, вибирають лак зі світлими тонами, навіть з блискучими частинками. Яскраві кольори зорово збільшують нігті. Темні - зменшують. Якщо у вас слабкі нігті, носіть їх короткими до тих пір, поки не вдасться привести їх в порядок. Слабкі нігті не можна чистити щіткою і полірувати, тому що це може привести до пошкодження матриці нігтя. На слабких нігтях часто з'являються білі плями або зморшки, тому що вони більш схильні до руйнування. Якщо ви хочете зберегти ваш манікюр довше, щоб він був більш стійкий, скористайтеся послугами спеціаліста з манікюру.
Здавалося б, що ідеальним рішенням є нігті гелеві та акрилові. Звичайно, виглядають дуже естетично, і позбутися від них просто. Однак після видалення гелю або акрилу, слабкі нігті можуть виглядати як аркуш паперу. Кращим рішенням є японський манікюр. Тому ми рекомендуємо систематичну профілактику та догляд, які не викликають побічних ефектів.

Немає коментарів:

Дописати коментар