Шукати в цьому блозі

середа, 11 липня 2012 р.

Косметика по догляду за шкірою повік: як правильно вибрати та користуватися

Якщо жінка хоче виглядати "на всі сто", приділяти час для догляду за ніжною шкірою повік необхідно.
Саме темні кола, припухлості навколо очей можуть розповісти про виникнення або загострення різних захворювань, а також вказують на вік, втому і спосіб життя жінки.

Саме шкіра навколо очей, як і жіночі руки, найбільше говорить про вік жінки: перш за все це пояснюється тим, що шкіра навколо очей дуже тонка, вона містить малу кількість сальних залоз. Що необхідно зробити, щоб шкіра навколо очей довгий час зберігала свою свіжість і здоров'я, а також не допустити ранніх і передчасних утворень зморшок?
Сьогодні на ринку представлений великий асортимент косметичних засобів, які можуть допомогти правильно доглядати за шкірою. Найголовніше не тільки купити, але і правильно ними користуватися. Так, при нанесенні зволожуючого крему навколо очей з сухим типом шкіри намагайтеся наносити тільки необхідне його кількість. Інакше шкіра може перенасититься кремами і стане занадто жирної.
Необхідно також при виборі косметичних засобів звертати увагу на наявність у їх складі антиоксидантів, так як вони зв'язують вільні радикали, які викликають утворення зморшок. Варто загострити увагу при придбанні і на наявність у кремів сонцезахисних і антивікових властивостей. Не варто застосовувати крем для повік, до складу якого входить ланолін - ця хімічна добавка здатна викликати припухлості та почервоніння шкіри. Не завадить для захисту шкіри обличчя і зміст УФ - фільтрів у складі кремів.
Потрібно не тільки знати, якими косметичними засобами можна користуватися, але необхідно вміти користуватися ними правильно, коли ви доглядаєте за шкірою повік. Наносити крем слід від скронь, продовжувати рух у бік носа, розподіляючи його кінчиками безіменних пальців, намагаючись це робити якомога м'якше й обережніше.


Завжди перед сном необхідно змивати макіяж. Для цього краще всього користуватися спеціальним молочком або ж іншими косметичними засобами, які призначені для видалення залишків макіяжу. Наносити їх необхідно на серветки або інші ватні тампони, за допомогою яких Ви ніжно і м'яко зможете змити залишки кремів і косметики.
Дотримуючись такі прості правила та враховуючи нехитрі нюанси вибору засобів та догляду за шкірою повік, красу цієї делікатної зони можна зберегти на довгі роки, особливо, якщо при цьому вести здоровий спосіб життя, спати достатній час, збалансовано харчуватися.

Немає коментарів:

Дописати коментар