Шукати в цьому блозі

четвер, 26 липня 2012 р.

Як схуднути до відпустки?

Всі хочуть добре виглядати під час відпустки, особливо якщо час відпустки припадає на літо. Тільки часто люди спохвачуються про те, що треба б скинути пару зайвих кілограмів практично напередодні жаданого відпочинку. І що ж тут робити? Як же схуднути до відпустки за короткий термін? Вирішення цієї проблеми є! Всього за місяць можна скинути до 18 кілограм. І в даній статті ми розповімо, як добитися цього результату.

По-перше, займіться фізичними вправами, оскільки по аксіомі для схуднення необхідно витрачати енергії більше, ніж надходить в організм з їжею. І для цього зовсім не обов'язково йти в тренажерний зал, достатньо буде робити вправи вдома. Щоранку витрачайте на вправи не менше 20 хвилин. Також обов'язково виходите на піші прогулянки тривалістю в півгодини.
Також можна робити ранкові пробіжки.По-друге, організуйте своє харчування. Не намагайтеся голодувати - потім ви наберете ще більшу вагу, ніж був до цього. Краще дійте за наступною схемою: ніяких солодощів і випічки; їжте овочі та фрукти; обов'язково потрібно снідати; на обід можна їсти звичайну повноцінну їжу, але так, щоб залишалося легке відчуття голоду, не їсти після шостої години вечора, вечеря повинна бути легкий.Також, для того, щоб схуднути до відпустки частіше відвідуйте лазні, сауни або лікувальні ванни. Особливо ефективно натиратися в парній хвойної живицею, оскільки це сприяє активному спалюванню жирів. Також можна приймати ванни Скіпофіт, які дуже популярні у Франції. Результат місячного відвідин цієї ванни - мінус 10-12 кілограм. Відвідувати ванну треба один раз в два дні, причому кожен сеанс повинен бути тривалістю хвилин 15. Кращого ефекту від ванни Скіпофіт можна досягти, якщо туди додати екстракти трав, що сприяють зниженню ваги. Також спеціально підібраний концентрат таких трав сприяє відновленню суглобів, поліпшує стан шкіри, роблячи її бархатистою і ніжною.Як тільки ви почнете скидати вагу, у вас зросте апетит. З ним буде дуже важко боротися. І ось тоді вам на допомогу прийдуть трави - насіння льону, кипрей, кукурудзяні рильця, ряска. Подібні суміші для зниження ваги ви можете знайти в аптеках. Пити їх можна після шести вечора, вони допоможуть перебороти голод.Отже, підіб'ємо підсумки дій: фізичні вправи і дієта допоможуть вам скинути до чотирьох кілограмів за місяць, ванни і лазні приберуть з вас ще зайвих 12 кг, а трав'яні настої після шести годин вечора - ще 2 кг. Результат - 18 кілограм за місяць!Загалом, на запитання «Як схуднути до відпустки?» Ми відповіли, так що інше справа - за вами і тоді під час відпустки ви зможете бути у всій красі!

Немає коментарів:

Дописати коментар