Шукати в цьому блозі

четвер, 9 серпня 2012 р.

Ерогенні зони: ступні

Правила любовних ігор дуже прості: доставити собі і партнеру якомога більше задоволення. Ти впевнений, що знаєш все ерогенні зони? З п'яти людських почуттів, дотики - найінтимніші. Це допомагає зрозуміти один одного без слів і поглядів на самому інтимному рівні.

Ступні і пальці ніг грають дуже важливу роль в сексуальних іграх. Щоб пещення ступень доставило бажане насолоду, до процесу потрібно підходити поступово, коли обидва партнери вже досить збуджені. Еротичний масаж ніг однаково приємний для обох партнерів.
Однак, якщо жінки до таких пестощів ставляться досить спокійно, то чоловіки - отримують величезне задоволення. Зрештою, жінкам ніжки пестять досить часто, а от для чоловіків, скоріше за все, це стане показником відкритості і високого рівня сексуального майстерності жінки.Приготуйтеся!Щоб ніщо не зіпсувало знайомство з новою ерогенною зоною, бажано провести деяку гігієнічну підготовку. Прийміть спільний душ і як би випадково, граючись, помийте партнеру ступні і пальці ніг.Після звичайних поцілунків в губи, шию і груди, продовжите доріжку з поцілунків до кінчиків пальців ніг. У багатьох людей дотику до ступень викликають лоскіт. Але лоскіт викликає сильний еротичний імпульс - її начебто не можливо стерпіти, але ти намагаєшся і в тебе виходить. Так відбувається через розташування рецепторів на шкірі. Коли партнер звикне до дотиків, переходите до внутрішньої сторони ступні, а потім і до кожного пальчику.До речі!Відмінним помічником при пещення ступень є ароматичні масла - вистачає всього кілька крапель.М'який тонізуючий масаж ступень занурить чоловіків у стан нірвани, а пещення пальчиків можна чергувати з їх легким покусуванням.Дерев'яні пальчикиВ Стародавньому Китаї ступні були самої потаємної ерогенною зоною. Багаті чоловіки дарували своїм дружинам взуття з м'яких тканин. Бідні чоловіки дарували своїм дружинам взуття з деревини, щоб пальці на ногах стали більш грубими, а жінка була менш чутлива і приваблива. Сучасні вчені вважають, що в Древньому Китаї існувала традиція спотворювати жіночі ноги, що було продиктовано не тільки модою, але і бажанням знизити чутливість даної ерогенною зони.Анекдот

Немає коментарів:

Дописати коментар